Algemene voorwaarden en bepalingen –Carma-Evenementen

Organisatie

Carma-Evenementen organiseert markten met een zo breed mogelijk assortiment van originele, unieke en ambachtelijke producten.

Bij een snuffelmarkt is het verboden nieuw of massa goederen te verkopen.

Carma-evenementen is niet verantwoordelijk voor diefstal van uw spullen , daar moet u zelf goed op letten.

Indien u met uw auto achter de kraam mag en wilt staan en er door omstandigheden schade aan uw auto ontstaat is dit geheel voor uw eigen risico u wilt de auto zelf achter de kraam . Carma-evenementen is op geen enkel punt aansprakelijk hiervoor.

Tevens het verkopen van fietsen is geheel op eigen risico,indien u een gestolen fiets verkoopt of koopt is dit geheel uw eigen risico. Het is dan ook verboden om gestolen goederen te koop aan te bieden op de markt.

Ook bij verkoop van Electrische goederen is de kraamhouder verplicht te vermelden of het apparaat correct werkt , indien dit niet het geval is , moet dit vermeld worden aan de koper.Als blijkt dat koper iets koopt wat niet werkt , en ook niet kenbaar gemaakt is door kraamhouder , moet het apparaat terug genomen worden, en het geld terug gegeven worden aan de klant.

Tevens moet u er rekening mee houden dat er ook Zakkenrollers actief zijn op dit soort markten , hou dus uw eigendommen goed in de gaten.

U dient minimaal voor vrijdag 12.00 uur u af te melden. Komt u zonder melding niet opdagen of bent u te laat met afmelden dan wordt er verwacht dat u binnen een week het kraamgeld op onze bankrekening stort.
Als u 3 of meer kramen huurt wil ik dat u van te voren betaald.

Indien het geld niet gestort wordt verhuur ik geen kramen meer aan u tot het bedrag is voldaan.

U mag geen gestolen en/of kapotte goederen, allerlei messen,

(slag)wapens, zwaarden, krissen, porno, drugs, nepartikelen en

alcohol verkopen. Bij overtreding wordt u na 1 waarschuwing van

al onze markten verwijderd zonder restitutie van uw geld.

dus verzint voor u begint !!!!!!